OPLEV EN GRATIS PRØVETIME

BOOK DIN PRØVETIME

I Soul Fitness tilbyder vi ikke længere en gratis træning.

Vi tilbyder prøvetime for 120 kr., hvor du kan prøve lige det hold du ønsker. Vi har mere end 20 hold om ugen fordelt på 10 forskellelige træningformer på holdplanen, som du kan vælge imellem.

Efter din prøveklasse kan du vælge mellem vores abonnements løsninger. Vi har et Soul basis abonnementet og luksus abonnementet, derudover tilbyder vi også klippetkort af 5, 10 og 15 klip. Se dine muligheder her.

Til dig der er studerende tilbyder vi også studierabat på vores abonnementer og klippekort.

Vi glæder os meget til at se dig.

Vi tilbyder:

– Pilates
– Meditation
– Ansigtsyoga
– Groove dance
– Living Yolates
– Dancing Yolates
– Restorativ Yolates
– Åndedrætstræning
– Lydbad og Meditation
– 7 forskellige yoga klasser
– Body SDS Grundtræning
– Selvmassage og kropsterapi

gratis træning 

Reception Lounge
soulfitness.dk Tea Lounge
Soulfitness Hold Træning
Soulfitness.dk Lys og Zen i receptionen

Er du mere til online træning, eller bor du ikke i nærheden af København K, tilbyder vi træning gennem vores online univers på www.online.soulfitness.dk 

For blot 60 kr. om måneden tilbyder vi ubegrænset adgang til mere end 140 trænings- og workshop videoer. I online universet finder du 15 forskellige træningsformer som varer lige fra 5-60 minutter. Du får mulighed for at træne hvornår det passer dig, og hvor end du er. Det eneste krav er blot at du har en tablet, mobiltelefon eller computer med internet adgang.

Det er også et fantastisk supplement til det fysiske medlemskab i Soul Fitness. Står du og skal i sommerhus eller ud at rejse, kan du holde din træning ved lige. Som medlemskab i studiet får du rabat på online medlemskabet.